Dagens boktips- Investera Som Mästarna

Det var i och för sig ett tag sen jag läste den men jag tycker fortfarande att den är lika bra. Boken är skriven av Jonas Bernhardsson och titeln på boken är ungefär vad den handlar om, dvs man ska utifrån denna bok kunna välja en investeringsfilosofi som några av världens bästa investerare använder sig av. Vare sig man är spekulant eller långsiktigt investerare så kan man ha nytta utav boken och Bernhardsson beskriver ingående varje mästares sätt att agera på börsen. Man kan läsa om hur olika händelser i förvaltarnas liv speglar deras sätt att välja placeringar och personerna som porträtteras i boken är allt från Warren Buffet och George Soros till mindre kända investerare. Man får även läsa vad de olika investerana har gemensamt och vilka de vanligaste reglerna är. I boken tar dessutom Bernhardsson inte bara upp personer som har lyckats väl på akitemarknaden utan även personer som det har gått katastrofalt för och vad man kan ta för lärdom av deras misstag.
För dig som har läst lite om aktiemarknaden och börjar förstå hur det fungerar men inte riktigt har valt en speciell inriktning än så är det här en utmärkt bok som kommer att hjälpa dig att hitta just den placeringsfilosofi som passar din personlighet. Kanske fastnar du för en viss investerare eller så vill du blanda olika regler och filosofier från de olika placerarna som jag gjorde.



Rekommenderas!!!

Kommentarer
Postat av: Teknisk analys

Tack för tipset. Är också impad av just "giganterna" som Buffet och grabbarna. Är det inte Bernhardsson som skrivit även Tradingguiden? Minns att jag tyckte det var en bra nybörjarbok om aktier men lite grann tycker jag att han avvisar vissa mästares framgångar som tur vilket jag inte skulle vilja hålla med om. Jaja, det var bara en känsla jag fick.

2011-07-16 @ 22:58:04
URL: http://tekniskanalys.theinformationguru.com
Postat av: custom essays

Such book can help to make better decision in investing. It'll help to investors.

2011-12-28 @ 16:01:43
URL: http://custom-essay.ws/index.php
Postat av: How to register

Nice content I am quite sure I’ll learn many new stuff proper here! Keep sharing more Thanks

2012-03-09 @ 11:37:16
URL: http://www.register-web-domain.in
Postat av: best ipad keyboard


Thank you very much for you can share your post,the article content written very well,extremely is worth my study

Postat av: China Electronics Wholesale


This posting is marvelous and what a fantastic research that you have done. It has helped me a lot. Thank you very much. Feel free to visit my buy portfolio lighting site

2012-12-13 @ 07:15:44
URL: http://www.priceangels.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0